Wednesday, January 11, 2012

beg baby cute

inilah bungkusan kedua yang saya dapat dari Atiqah..sila refer entri ini. beg baby yang cute.thanks a lot Tqah! hadiah dari Tiqah ni mengingatkan saya pada suatu perkara. Hah! saya tak beli barang-barang baby lagi. Belum start lagi beli barang baby..tunggu bila ntah nak beli..huhu masih awal lagi mungkin. hurm kena buat senarai dulu barang-barang apa yang nak kena beli. bukan barang baby je kena beli, barang-barang untuk mummy die pon kena beli gak!heheeh..siaplah en husben saya nak pow dia habis-habis. :P

4 comments:

  1. hehe..suka kte kalo k ziha suka...
    by the way, sblm kte wrap beg tu ada ribbon biru, tp sbbkn ssh nk wrap dgn ribbon tu de kat situ, so kte tgglkan..huhu sorry..

    ReplyDelete
  2. mestilah suke :)
    tak pe tqah..

    ReplyDelete
  3. mestilah suke :)
    tak pe tqah..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah beli biru..mse ni x tau pun ank k ziha laki ke pmpn..

    ReplyDelete