Friday, June 15, 2012

my sleepless night

another sleepless night..uhuuu..so tired and sleepy..ginilah kalau dah jadi ibu ni.memang tiada masa untuk 'tidur untuk kecantikan' lagi dah..my baby, masa tidurnya tidak menentu.siang dia tidur lama, malam dia berjaga..pukul 2 baru tidur.oh my......malam tadi dah tak larat dah rasanya, dengan badan demam..so, lepas berjaga..have to pass the baby to my hubby..dia plak yang tidurkan..and bila dengan daddy pon dia tanak tidur gak..harus beri pada the 'master'...haha my mom lah..siapa lagi..kalau tak de emak tak tahulah macam mana.

ini si bambam saya....maaf kadang mummy dah tak sabar sangat,Azid tanak tidur and menangis je, kena pukk gak si bambam ni..sian Azid. 

ahaa, ni nak share pic time kenduri doa selamat and aqiqah Azid..cucu-cucu baru emak bergambar sama2..tahun 2012 ni makabah kaya dengan cucu..hihi

 dari kiri Muhammad Ali Nasarudin, Muhammad Harish & Zinnirah. besar lebih kurang sama je kan?



 pagi tadi pergi check kat klinik, berat Azid dah 5.5 kg and tinggi 60 cm.overall perkembangan Azid bagus..graf pon cantik naik.keep it up Azid! cuma janganlah kuat nangis lagi..malam untuk tidur tau, bukan untuk berjaga.

4 comments:

  1. comel2...rase nk cubit je pp dia..huhu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dh smkn membesar..azid tgh praktis burning midnight oil sbb mummynye dulu2 pun cmtu..hehehehe

    ReplyDelete
  3. besau dh baby u dear..comel...

    ReplyDelete
  4. fatiha~hari2 gigit pp die..heh

    Tqah~ tula pasal tqah..semua org ckp mcm tu..die taknk tdo sb mummy nye dulu mcm tu.hihi

    Husna~ cepat kann? tak sangke.hehe

    ReplyDelete