Saturday, December 10, 2011

~ 5 months ~

Foto exclusive saya..ceyy.First time upload pic yang da nampak perut muncit tu.hihi sekarang baru masuk 5 bulan. erm you all rasa besar ker? ada kawan cakap 5 bulan macam ni nampak kecik je..but ada yang cakap dah besar, baru 5 bulan dah nampak. kalau compare dengan my sis yang preggy jugak, time 4-5 bulan perut memang tak nampak lagi. tapi saya baru 4-5 bulan dah nampak..9 bulan besar macam ne la eh.hihi

6 comments:

  1. comell!!!!! hehe x sgka dulu mcm bdk2 skrg dh nk jd mak budak

    ReplyDelete
  2. hehe...kita rasa sejak pregnant ni macam jd lemah lembut skit lah.:P

    ReplyDelete