Monday, February 6, 2012

just chit chat

salam maulidurrasul buat semua.

hari ni hari Isnin, so saya berehat dari bekerja dan esok sambung cuti lagi iaitu sempena cuti Thaipusam.haha seronoknya. cuma yang buatkan tak seronok ialah badan tak berapa nak sihat lah. dah 2 hari demam. ermm pening kepala, selsema dan batuk. first day demam badan ada panas sikit. hari Sabtu baru-baru ni la..after balik sekolah dari aktiviti kokurikulum and meeting terus rasa badan dah tak larat. :( sekarang pon badan rasa xsihat lagi, tapi tetap nak menaip something kat blog nih, supaya blog ni tak sunyi sepi..huhu oklah mahu berehat sekejap..sambil fikir-fikirkan checklist untuk barang baby...sudah 7months preggy tapi tak start beli barang untuk baby pon..huhu xpelah perlahan-perlahan lah..

 



2 comments:

  1. wahhhh..cptnya...7 bulan dh ek..hehhee

    ReplyDelete
  2. tula sekejap je.tak sabar baby nak keluar.he

    ReplyDelete